I det fynske folks tjeneste

Thomas Ørneborg cheftræner i HC Odense

Det bliver 36 årige Thomas Ørneborg, der i de kommende sæsoner står i spidsen for HC Odenses ligahold.

Thomas Ørneborg bliver ny cheftræner i HC Odense.

Thomas Ørneborg, der kommer fra en succesfuld sæson i Polske Vistal Laczpol Gdynia, er altså manden, der er udset til at fortsætte den gode udvikling, som HC Odense holdet er inde i.

Thomas Ørneborg overtager cheftrænerposten pr. 1. juni 2012 på en toårig aftale.

Om sit valg af HC Odense fortæller Thomas Ørneborg:
- HC Odense en klub med værdierne og prioriteterne i orden. Jeg fornemmede fra min første samtale med klubben, at ambitionerne er store i HC Odense, men jeg fornemmede også at tingene bliver udviklet og ført frem på en ansvarlig måde. Derudover tror jeg hele håndboldmiljøet i og omkring Odense kan udvikle sig rigtig meget i de kommende år, ikke mindst på grund af det flotte talentarbejde, der er etableret. Det er et talentarbejde, der uden tvivl vil udvikle kommende ligaspillere. Det arbejde glæder jeg mig meget til at være en del af.

Thomas Ørneborg vil udover sit arbejde med ligaholdet være en aktiv part omkring at videreudvikle den samlede klub og ikke mindst den orange håndboldtråd, der skal være gennem HC Odense liga og talentarbejdet.

- Vi glæder os meget over tilknytningen af Thomas Ørneborg. Thomas Ørneborg har stor erfaring fra såvel talentarbejde, herre og damehåndbold. Han er dygtig til at arbejde med at skabe både resultater og udvikling. Derudover arbejder han med et stort engagement og vil med sin store viden være en kapacitet og styrke i HC Odense, udtaler Ditte Andersen.