Thomas Pasfall forlader Munkebo Kro

Sensommer 2012 forlader Thomas Pasfall Munkebo Kro, for at søge nye gastronomiske udfordringer. Fyn er dog stadig i fokus for den erfarne og præmierede kok.

- Det har været en fantastisk tid på Munkebo Kro, men nu er tiden inde til at søge nye gastronomiske udfordringer, så jeg og min kone Annesofie har besluttet at stoppe efter sommersæsonen 2012, siger køkkenchef og restauratør på Munkebo Kro, Thomas Pasfall.

Afslutter med et gastronomisk brag

Thomas Pasfalls sidste sæson på Munkebo Kro er fyldt med aktiviteter og spændende gastronomiske oplevelser.

Ud over kroens spisested Restaurant Anden, venter der stedets gæster en lang række aktiviteter med alt lige fra trøffel, sushi og skaldyrsfestival til lyt og spis aften, med Den Fynske Opera.

- Munkebo Kro har været en meget stor del af vores liv siden 2000, så det er med en vis vemod, at vi forlader stedet og de søde gæster. Jeg tror på, at fornyelse og den evige søgen efter perfektion er alfa omega for enhver god kok. Ind imellem betyder den gastronomiske søgen også, at teltpælene må flyttes for at udfordringen bliver mere nærværende, fortæller Thomas Pasfall og fortsætter:

- Det har været en stor beslutning, at forlade Munkebo Kro efter så mange dejlige år, men nu var tiden altså kommet. Ja - det er lidt sørgeligt, men jeg kan til gengæld garantere, at der skrues endnu mere op for de gastronomiske oplevelser den sidste sæson - vi vil jo gerne huskes.

Fyn er stadig i fokus

Fyn har altid fyldt meget i Thomas Pasfalls kokkehjerte, og han har i mange år været en af de helt store fortalere for fynske råvarer, lige som han igennem årene har lagt stor vægt på, at udbrede glæden ved gode produkter og råvarekvalitet til sine medarbejdere og gæster.

- Mit hjerte brænder for Fyn og fynske råvarer og jeg er 99 procent sikker på, at mit næste større projekt også vil være her på øen, siger Thomas Pasfall, der selv har gjort sit til, at Fyn også har en plads på det gastronomiske landkort, ved blandt andet at få Munkebo Kro kåret som "Årets Restaurant" i Den Danske Spiseguide i 2004.

Thomas har sideløbende med Munkebo Kro været engageret i sin catering forretning, Thomas Pasfall Cantine på havnen i Odense og hans populære kokkeskole, der giver private mulighed for, at trække på køkkenchefens store gastronomiske erfaring med efterfølgende vinsmagning.

Catering og kokkeskole vil fremadrettet blive kørt fra Thomas Pasfall Cantine og Holckenhavn Slot.

Oversigt

    Oversigt