Ti løsladt efter skudepisode

En 43-årig mand er i et grundlovsforhør søndag blevet fængslet efter lørdagens skudepisode foran Hells Angels' klubhus i Odense.

Manden blev varetægtsfængslet frem til den 12. august. Han er sigtet for medvirken til forsøg på manddrab, for at være i besiddelse af amfetamin, en ulovlig kniv på 19,3 centimeter og en skarpladt pistol.

Han nægter sig skyldig i manddrab og i at være besiddelse af pistolen.

Ti andre fra Hells Angels-støttegruppen AK 81, der også blev anholdt, er afhørt og vil blive løsladt. Det oplyser Fyns Politi til TV 2/FYN.

Under episoden blev der affyret flere skud mod en person med anden etnisk baggrund end dansk på Petersmindevej i Odense, hvor klubhuset ligger. Ingen blev ramt, og politiet anholdt 11 personer fra AK81.

Manden, der endte i skudsalven, var kørt til Hells Angels klubhus på Petersmindevej efter tumult på Ejbygade. Der havde rockerne råbt efter manden, som kørte væk fra stedet. Han stødte dog ind i banden igen på Kochsgade, hvor AK81'erne kørte efter ham, og de endte på Petersmindevej, hvor skyderiet fandt sted.

Manden havde påkørt en bil og befandt sig inde i sin bil, da der blev skudt mod ham. Han blev ikke ramt og flygtede fra stedet. Siden kontaktede han politiet gennem en ven.

Oversigt

    Oversigt