I det fynske folks tjeneste

Ti løsladt efter skudepisode

Stedet, hvor skuddene faldt.

Stedet, hvor skuddene faldt.

1 af 2

En 43-årig mand er i et grundlovsforhør søndag blevet fængslet efter lørdagens skudepisode foran Hells Angels' klubhus i Odense.

Manden blev varetægtsfængslet frem til den 12. august. Han er sigtet for medvirken til forsøg på manddrab, for at være i besiddelse af amfetamin, en ulovlig kniv på 19,3 centimeter og en skarpladt pistol.

Han nægter sig skyldig i manddrab og i at være besiddelse af pistolen.

Ti andre fra Hells Angels-støttegruppen AK 81, der også blev anholdt, er afhørt og vil blive løsladt. Det oplyser Fyns Politi til TV 2/FYN.

Under episoden blev der affyret flere skud mod en person med anden etnisk baggrund end dansk på Petersmindevej i Odense, hvor klubhuset ligger. Ingen blev ramt, og politiet anholdt 11 personer fra AK81.

Manden, der endte i skudsalven, var kørt til Hells Angels klubhus på Petersmindevej efter tumult på Ejbygade. Der havde rockerne råbt efter manden, som kørte væk fra stedet. Han stødte dog ind i banden igen på Kochsgade, hvor AK81'erne kørte efter ham, og de endte på Petersmindevej, hvor skyderiet fandt sted.

Manden havde påkørt en bil og befandt sig inde i sin bil, da der blev skudt mod ham. Han blev ikke ramt og flygtede fra stedet. Siden kontaktede han politiet gennem en ven.

Ved du noget? Så send os et tip