Tidligere GOG træner til Frederikshavn

Frederikshavn Fox har ansat den tidligere træner for herrehåndboldlandsholdet og GOG Ole Andersen til at stå i spidsen for klubbens damehold.

Ole Andersen bliver ny træner for Frederikshavn Fox' kvindelige håndboldhold. Han skal forsøge at få klubben tilbage i den bedste række efter nedrykningen fra Toms Ligaen.

- Med Ole Andersen har vi fundet en gennemrutineret træner, der samtidig besidder nogle menneskelige egenskaber, der passer utroligt godt ind hos os, siger klubbens sportschef, Mads Buje til Ritzau.

Træneren, som har 37 års trænererfaring og tidligere har været landstræner for det danske herrehold og vundet tre DM-guld med GOG's damer, glæder sig til udfordringen.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat i Fox. Samtidig med at jeg har været utroligt glad for at være hos herrerne i FFI (Frederikshavn Forenede Idrætsklubber, red), så har jeg også med stor interesse kunnet se, hvad der foregik i Fox, og jeg synes, at det kunne være meget spændende at komme til at arbejde med de dygtige og talentfulde piger, siger Ole Andersen.

Han har som nævnt senest stået i spidsen for amatørholdet i FFI.

Oversigt

    Oversigt