Tidligere kommunaldirektør på Langeland ansat på en anden ø

Tidligere kommunaldirektør i Langeland Kommune Jørgen Christiansen begynder nyt job i endnu en ø-kommune, skriver dknyt.dk.

Læsø Kommune ansætter Jørgen Vestby Christiansen som ny kommunaldirektør. Han er 60 år og har været kommunaldirektør i 23 år, oplyser kommunen, skriver dknyt.dk

Det nye job kommer efter, at Langeland Kommune valgte at fritstille Jørgen Vestby Christiansen fra stillingen som kommunaldirektør.

Han er kommunalt uddannet i Odense Kommune, har været ansat i Kommunernes Revisionsafdeling og har været økonomichef i flere kommuner. Jørgen Vestby Christiansen har over en periode på 10 år også været formand for Foreningen af Kommunale Chefer i Danmark.

Udover en handelsskoleuddannelse har Jørgen Vestby Christiansen Forvaltningshøjskolens Diplomstudie i økonomisk administrativ linje suppleret med videregående organisation/personale samt pædagogik. Jørgen Vestby Christiansen har også gennemgået Master of Public Management uddannelsen fra Syddansk Universitet.

Kommunaldirektøren kender vilkårene for en ø-kommune, idet han igennem de seneste ti år har varetaget samme stilling i Langeland Kommune.

Jørgen Vestby Christiansen er bosat lige uden for Odense og forventer at fastholde denne bolig, men vil herudover flytte adresse til Læsø og finde en egnet bolig på øen i forbindelse med sin ansættelse her.

Jørgen Christiansen har forventet tiltrædelse medio februar.

Oversigt

    Oversigt