I det fynske folks tjeneste

Tidligere OB-profil indstiller karrieren

Anders Møller Christensen, 38, har i dag valgt at indstille karrieren.

Den snart 39-årige Anders Møller Christensen, der i otte sæsoner var en solid stopper i OB-forsvaret, har i dag valgt at indstille karrieren.

Anders Møller Christensen har i dag valgt at lægge støvlerne på hylden. Det skriver bold.dk.

Forsvarsprofilen, der i næste måned fylder 39 år, har de seneste to sæsoner spillet for FC Roskilde i 1. division, men var inden da hos OB i hele otte sæsoner.

- Jeg har været i gamet i 21 år, men fysisk har jeg det stadig fint, og så er det måske en meget god idé at stoppe nu. Det seneste halve år har jeg siddet meget på bænken, og så har turen fra Odense til Roskilde og sene eftermiddagstræninger ikke været helt så sjove, siger Anders Møller Christensen til bold.dk.

Til bold.dk fortælle den nu tidligere forsvarsspiller, at han overvejer at blive i fodboldverdenen, i første omgang som assistenttræner, eller at han muligvis vil søge en karriere som coach indenfor sportens verden.

Anders Møller Christensen spillede i alt mere end 500 førsteholdskampe i karrieren, der udover 227 superligakampe for OB også bød på seks landskampe, tre sæsoner i belgiske Gent samt fire sæsoner i Esbjerg. 

Ved du noget? Så send os et tip