Tidligere Stiften-boss til Arbejdsgiverne

Tidligere chefredaktør på Fyens Stiftstidende og Kommunikationschef i Beskæftigelsesforvaltningen i Odense bliver redaktør på fagbladet Arbejdsgiverne.

Det er ikke mere end otte måneder siden, Jan Vorgod Kristensen sagde sit job op som kommunikationschef i konservative Steen Møllers beskæftigelsesforvaltning i Odense.

quote Jeg er meget tilfreds med, at det lykkedes os at tiltrække en så stærk og erfaren kandidat. Med den ballast Jan kommer med, har jeg store forventninger til, at han kan bidrage til at Arbejdsgiverne flytter sig op i en anden liga kommunikations- og pressemæssigt.

Mads Graves, direktør, Arbejdsgiverne

Dengang var det for at tiltræde som kommunikationschef i Siemens Wind Power.

Nu skifter han job igen.

Arbejdsgiver- og brancheorganisationen Arbejdsgiverne har ansat Jan Kristensen. Han skal være redaktør på bladet Arbejdsgiverne, som udkommer til medlemmer og interessenter på print, mobil og web.

- Jeg er meget tilfreds med, at det lykkedes os at tiltrække en så stærk og erfaren kandidat. Med den ballast, Jan kommer med, har jeg store forventninger til, at han kan bidrage til at Arbejdsgiverne flytter sig op i en anden liga kommunikations- og pressemæssigt.

Sådan siger Jan Kristensens nye direktør, Mads Graves, som selv har en fortid i det kommunale. Han var direktør i Udvikling Fyn indtil 2014, hvor han fratrådte på grund af interne stridigheder.

Kendt fra fynsk avis

Både Jan Kristensen og Mads Graves har dog også en fælles fortid på Fyens Stiftstidende.

quote Jens Holme har bidraget med sit stærke, professionelle, omfattende og engagerende journalistiske virke. Vi takker ham for denne store indsats.

Mads Graves, direktør, Arbejdsgiverne

Mads Graves først som praktikant på avisen. Siden som ansat i reportage-gruppen. Jan Kristensen var i en årrække indtil 2012 chefredaktør på Fyens Stiftstidende. 

Han har desuden været medlem af Pressenævnet i syv år.

Redaktørposten hos Arbejdsgiverne bliver ledig, fordi den nuværende redaktør, Jens Holme, går på pension medio februar 2018 efter 6 år på posten.

- Jens Holme har bidraget med sit stærke, professionelle, omfattende og engagerende journalistiske virke. Vi takker ham for denne store indsats, siger Mads Graves.

Oversigt

    Oversigt