I det fynske folks tjeneste

Tidligere superligaspiller vender tilbage til sin barndomsklub

Foto: Richard Sylvestersen/Scanpix

Efter en karriere i OB, Randers FC og flere udenlandske klubber vender Oliver Feldballe tilbage til sin barndomsklub.

27-årige Oliver Feldballe vender tilbage sin barndomsklub Marienlyst efter flere sæsoner i forskellige superligaklubber og udenlandske klubber. Det meddeler Marienlyst.

- Det er sjovt at være tilbage i klubben, hvor jeg spillede fra jeg var 5 til 13 år, siger Oliver Feldballe, der voksede op i Skibhuskvarteret. 

Læs også Rådmand: Tenniscenter skal drives af tennisfolk – og ikke Marienlyst

Den odenseanske fodboldspiller har spillet adskillige superligakampe for både OB og Randers FC i løbet af de seneste år.

Derefter spillede han en sæson i hollandske Cambuur og norske Sarpsborg, inden han kom til 1. divisionsklubben FC Fredericia. Skiftet til 2. division hænger sammen med planerne om at studere ved siden af fodboldkarrieren.

- Livet er andet end fodbold. Ved at spille i Marienlyst bliver det lettere for mig at kombinere fodbold med mine studier på Syddansk Universitet, siger Oliver Feldballe.

Ifølge klubben var Oliver Feldballe en af Marienlysts mest talentfulde ungdomsspillere nogensinde, og derfor glæder cheftræneren sig til gensynet.

- Det betyder meget for os, at en ægte BM’er, der har prøvet så meget og har et så flot cv, kommer hjem til sin barndomsklub, siger cheftræner Carsten Hemmingsen.

- Det er også et godt signal over for vores mange børn og unge, at der stadig er noget, der hedder klubfølelse, fortæller han.

Oliver Feldballe er med i truppen allerede på lørdag, når Marienlyst spiller sæsonpremiere mod Middelfart i 2. division.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.