I det fynske folks tjeneste

Tietgenbyen: Gang i grundsalget

Foto: Anders Høgh

Tietgenbyen har solgt for 13 millioner kroner grunde på tre måneder.

Der er stor interesse for Tietgenbyen, og i de seneste tre måneder har By- og Kulturforvaltningen solgt mere end 83.000 kvadratmeter erhvervsgrunde i området, oplyser Odense Kommune i en pressemeddelelse. Den samlede pris har været cirka 13 millioner kroner.

- Når virksomheder vælger at investere og bygge i Odense, betyder det, at vi bor i en attraktiv by. Vi har gode erhvervsgrunde, en central beliggenhed og højt uddannet arbejdskraft, og et nyt erhvervsbyggeri er lig med velstand, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Køberne er Unicon A/S, Bravida Danmark A/S, GLS Denmark A/S samt transport- og speditionsvirksomheden YOYO Global Freight.

- Vi er allerede placeret i Tietgenbyen, hvor vi bor til leje, og det er simpelthen byens bedste område. Det ligger tæt på motorvejen, og det vil udvikle sig yderligere i de kommende år. Med købet får vi mere plads og udvidelsesmuligheder, siger direktør Kasper Andersen fra YOYO Global Freight og fortæller, at det har været et godt forløb.

Hos Bravida Danmark A/S ser regionsdirektør Finn Nielsen frem til at komme i gang med byggeriet i Tietgenbyen:

- Vi har brug for nye, moderne og energirigtige faciliteter, som lever op til dagens krav. Nu får vi lyse lokaler og god komfort i hverdagen, hvilket vi naturligvis glæder os til. Efter min mening, er Tietgenbyen en helt selvfølgelig placering for Bravida. Det er centralt, tæt på motorvejen, og det er et erhvervsområde, som er i stadig udvikling.

Efter de seneste salg er der 75 hektar erhvervsgrunde ledige i Tietgenbyen med mulighed for yderligere 100 hektar i Tietgenbyen Nord, som bliver realiseret på et senere tidspunkt.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.