Tilfredse syddanske patienter

Ni ud af ti patienter er positive, når de skal give en samlet vurdering af deres indlæggelse på et sygehus eller besøg på et ambulatorium i Region Syddanmark.

Bedre end sidste år

Det viser en ny landsdækkende undersøgelse af patienternes syn  på  sygehusene.
Undersøgelsen viser blandt andet, at 93 procent af de indlagte syddanske patienter er positive efter en sygehsuinsdlæggelse. Når det gælder ambulatoriebesøg har 97 procent et samlet positivt indtryk. 
Og det er bedre end resultatet ved sidste undersøgelse. 
  
- Samlet set er det en flot karakter vi får af vore patienter. Det er vi selvfølgelig rigtigt glade for. Det viser, at personalet på vore sygehuse gør et rigtigt godt stykke arbejde, siger regionsrådsformand Carl Holst i en pressemeddelelse.

Ikke så mange topkarakterer

Undersøgelsen viser dog også at Region Syddanmark både i den forrige og i den ny undersøgelse har færre patienter, der giver sygehusene topkarakterer sammenlignet med nogle af landets øvrige regioner.

Områder hvor patienterne i Region Syddanmark er særligt positive, er når det handler om ventetid på sygehusene og ambulatorierer. og de er oggså  meget tilfredse med at få en kontaktperson under indlæggelsen.  Dog er personlet ikke gode nok til at informere om netop kontaktpersonordningen.

På minus-siden er desuden håndtering af situationer, hvor patienten oplever fejl.

Oversigt

    Oversigt