I det fynske folks tjeneste

Tiltalt for at opfordre til voldtægt

En mand fra Odense er nu tiltalt for at have lokket en studerende til forsøg på voldtægt mod en kvinde, der bor i samme opgang som manden. Straffesagen betynder tirsdag.

-

En mand fra Odense er nu tiltalt for at have lokket en studerende til forsøg på voldtægt mod en kvinde, der bor i samme opgang som manden. Straffesagen betynder tirsdag.

Den studerende mand havde i 2003 chattet på internettet i et chatrum, for folk der søger avanceret sex. Her troede han, at han chattede med en kvinde, der havde en fantasi om at blive voldtaget og de aftalte, at han skulle opsøge kvinden og leve fantasien ud.

En del af aftalen lød på, at den studerende ville finde et kondom under måtten uden for kvindens dør, og at han bare skulle gå ind til hende i soveværelset, hvor hun så ville skrige op og gøre modstand, for at gøre oplevelsen mere ægte. Han måtte gerne give hende lussinger og holde hende for munden, for at skrigene ikke vækkede naboerne.

Manden dukkede op, fandt kondomet og listede ind til den sovende kvinde, der rædselsslagen skreg op og kæmpede så meget imod, at manden til sidst fik mistanke om, at der var noget galt og fik stoppet sex-legen.

Efter ransagninger fik politiet mistanke til den kvindens overbo, Han bliver nu tiltalt i sagen fordi han satte voldtægtsforsøget i værk ved at udgive sig for at være kvinden på internettet.

Straffesagen begynder tirsdag ved byrettten i Odense, hvor den tiltalte mand er også anklaget for på falsk baggrund have anmeldt den studerende for voldtægtsforsøg mod kvinden samt  for at have bragt det kvindelige offer i fedtefadet ved at have fortalt politiet, at hun var fuldstændig indforstået med den \"arrangerede\" voldtægt på hende.