Tinderbox Band Battle: Sidste vinderband fundet

En upcoming hip hop-duo bliver at finde til dette års Tinderbox. Det står fast efter sidste Band Battle-konkurrence.

Kansas City slog torsdag dørene op for den sidste finaleaften i Tinderbox Band Battle, hvor upcoming bands med relation til Fyn spiller for en plads på Tinderbox 2018. 

Vinderbandet skulle findes i hip hop-genren torsdag aften.  

Det var Timur Allisstone og Henrik Blik Dal aka. DJ Miraculez - under det fælles navn Timur - fra Odense, der ved aftenens ende kunne glæde sig over sejren og en plads på scenen til Tinderbox 2018. . 

- Wow. Den havde vi ikke helt set komme. Tunsind tak, hvor er det bare sindssygt, sagde Timur Allisstone, da han gik på scenen og modtog publikums klapsalver.  

Juryen var ikke helt så enige, om hvem der skulle vinde, torsdag aften. Men til sidst kom de frem til, at det skulle være bandet Timur. 

En jury bestående af repræsentanter fra Tinderbox, Beatbox Entertainment, TV 2/Fyn og Kansas City valgte netop dem, på baggrund af deres udstråling. 

- Det er et navn, som vi synes, har enormt meget karisma og enormt meget charme og glæde, sagde John Fogde, der er pressechef for Tinderbox Festival, da han og resten af juryen offentliggjorde vinderbandet. 

Tre vindere er fundet

Det var den tredje og sidste finaleaften, der fandt sted torsdag på Kansas City i Odense. Til hver finaleaften dystede fem bands om en plads på Tinderbox 2018.

Da tirsdagens Tinderbox Band Battle sluttede på Musikhuset Posten, var det solokunstneren Markus Valentin, der kunne glæde sig over, at han skal optræde på årets festival. 

Onsdagens vinder blev gruppen Efternøler, der til deres debutkoncert på Studenterhus Odense overbeviste dommerne om, at de også skal have en plads på Tinderbox. 

De tre vindere skal nu i gang med at forberede en hel koncert, og når de går på scenen mellem den 28. og 30. juni i Tusindsårsskoven, vil de blive mødt med samme krav og få samme behandling som professionelle, optrædende bands. 

Se vinderne her: 

Markus Valentin giver koncert til Tinderbox Band Battle på Musikhuset Posten tirsdag.
Efternøler giver koncert til Tinderbox Band Battle på Studenterhus Odense onsdag. 

Oversigt

    Oversigt