Tinderbox får professionel bestyrelse

Ejerkredsen har også indsat bestyrelse i festivalselskabet Northside. Kendt Århus-advokat er formand begge steder.

Efter to år med masser af røde revisorpåtegninger i regnskabet får både Tinderbox og musikfestivalen Northside nu en professionel bestyrelse.

Det er ejerne, der med baggrund i den gensidige ejer-aftale har besluttet sig for, at Tinderbox og Northside Entertainment Aps. nu skal have en bestyrelse.

Tinderbox og Northside

De to festivaler ejes af det tyske koncertselskab Scorpio, festivaldirektør Brian Nielsens delvist ejede selskab Down the Drain Holding og MKS 64 Holding Aps, der er ejet af Mads-Kristian Sørensen.

Det er den kendte Århus-advokat Henrik Puggaard, der er indtrådt som bestyrelsesformand i de to selskaber.

Han repræsenterer de to danske selskaber, der har peget på ham som formand. De to danske selskaber er også repræsenteret af advokaterne Ernst Ulrik Bayer og Martin Christian Kruhl, oplyser Henrik Puggaard.

Tyske Scorpio har indsat Folkert Koopsmans og Morten Rosenmejer, oplyser Puggaard til TV 2/Fyn.

Ifølge Henrik Puggaard har planerne været undervejs i en rum tid, og han ser mere den nye bestyrelse som en professionalisering af selskaberne med henblik på den fremtidige strategi for de to festivaler end et svar på de udfordringer, som ledelsen har haft med at aflægge regnskaber inden for årsregnskabslovens rammer. 

Henrik Puggaard har ifølge Århus Stiftstidende bl.a. været medstifter af og formand i mange år for bestyrelsen i Fonden Eliteidræt Aarhus (ESAA) og har en glødende interesse for musik og film.

Han har bl.a. kastet sig ud i et filmselskab med Ulrich Thomsen og et musikselskab med Joey Moe, oplyser avisen.

De nye bestyrelser er af så ny dato, at Tinderbox og Northside Entertainment endnu ikke har afholdt deres første bestyrelsesmøde.

Oversigt

    Oversigt