I det fynske folks tjeneste

Tinderbox flytter weekend: Vi vil gøre folk glade

Billetsalget til Tinderbox anno 2018 er begyndt.

Thomas Helmig. Foto: Morten Albek

Står du klar til at sætte et kryds i kalenderen for næste års udgave af Tinderbox, skal du være opmærksom på, at festivalen holder flyttedag.

I forhold til i år drejer det sig kun om et par dage, men i kalenderen er det en hel uge. Således vil den fjerde udgave af Tinderbox blive afviklet fra 28. til 30. juni.

Samtidig holder Tinderbox fast i ikke, at være en festival med en fast linje i valg af musik.

- Tinderbox er ikke en genrefestival. Vi booker kunstnerne efter, om vi synes, de passer ind, og for os handler det om at folk er glade og får nogle gode oplevelser og måske enkelte overraskelser. Og det kan vi konstatere er tilfældet, siger Morten Hopballe.

Læs også Kim Larsen skabte folkefest, fik sig en smøg og sluttede med fællessang

Han fremhæver dette års store publikums- og anmeldersucceser. Her fik blandt andre både Kim Larsen og Thomas Helmig flotte ord med på vejen. Men det betyder ikke, at folkene bag tre-dages-festivalen ikke har lært af de tre første år:

- Vi justerer hele tiden på vores festival, og det kommer vi også til frem mod 2018. Vi er blevet klogere på, hvad folk søger, og vi er blevet klogere på, hvordan musikprogrammet på Tinderbox skal struktureres.

Morten Hopballe kommer dog ikke nærmere ind på, hvad det præcis betyder, men  melder at musikprogrammet til næste bliver lige så varieret og fyldt med mulighed for store oplevelser som i år.

Billetsag er åbnet

Billetsalget til 2018 er åbnet salget af Early Bird-billetter, så hvis du vil være blandt de første til at sikre dig billet til Tinderbox 2018, skal du betale 1.295 kroner plus gebyr.