Tinderbox åbner for magisk mulighed

På Tinderbox vil du i år kunne tage en dukkert i Friluftsbadet. Festivalen nemlig valgt at åbne det store bassin og invitere til kæmpe poolparty i Magicbox-området.

Drømmer du om at hoppe i poolen sammen med den danske dj- og producerduo TooManyLeftHands, så får du muligheden ved årets Tinderbox - sådan næsten da.

Tinderbox har nemlig fået tilladelse til at åbne det store badebassin i Friluftsbadet - der under festivalen er omdøbt Magicbox - og husker du badetøjet, så kan du torsdag aften lave rygsvømning, når TooManyLeftHands går på scenen.

- Nu kan vores gæster tage en dukkert, blive afkølet, hvis solen skinner, eller hænge ud i det loungeområde, der bliver indrettet i forbindelse med poolen. Vi synes selv, det er et fantastisk ekstra tilbud til gæsterne på vores festival, som dermed får endnu en af de oaser, vi hele tiden forsøger at skabe, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.

Åbningen af det store bassin sker i samarbejde med Tuborg, der samtidig åbner et loungeområde med bar, solstole og tre såkaldte vildmandsbade, hvis man er mere til spabad end pool. 

Hvis man glemmer badetøjet vil det også være muligt at leje det nødvendige grej.

Programmet på Tinderbox anno 2017

Oversigt

    Oversigt