Tinderbox: Nu er der kun dagsbilletter tilbage

Den store fynske festival melder alt udsolgt af partoutbilletter og billetter til torsdag: Fortsat muligt at få billetter til fredag og lørdag.

Den fynske musikfestival Tinderbox kan nu melde udsolgt af partoutbilletter. For dem, der endnu ikke har besluttet sig, er der stadig få endagsbilletter til fredag og lørdag tilbage. Salget til festivalen overgår arrangørernes forventninger.

- Vi har hele tiden haft den overbevisning, at der var plads til en festival som Tinderbox på Fyn, og vi har hele tiden troet på, at Tinderbox ville blive en succesfuld og langtidsholdbar festival, men det er alligevel meget overvældende, at vi kan samle 40.000 mennesker i Tusindårsskoven allerede i år to, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe, og tilføjer:

- For os handler det nu om at give alle gæsterne en fantastisk oplevelse. Det har vi fuld fokus på. Derfor har vi nogle nye tilbud i år. Blandt andet en skovbar, et diskotek, et kaffe- og kortfilm-koncept og bar på toppen af bakken. Og sammen med det fantastiske line-up tror vi på, at det lykkes.

Tinderbox løber af stablen fra 23.-25. juni.

På scenerne i Tusindårsskoven står blandt andre Rammstein, David Guetta, Volbeat, Suede og Lukas Graham.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt