I det fynske folks tjeneste

Tog påkører bil: Svendborgbanen spærret

Svendborgbanen kører ikke fredag morgen, fordi et tog er kollideret med en holdende bil ved jernbaneoverskæringen på Hjallesegade i Odense S. Foto: Ole Holbech

Et tog har påkørt en personbil, der er blevet parkeret på skinnerne ved jernbaneoverskæringen på Hjallesegade i Odense S. Svendborgbanen er derfor spærret i begge retningen.

Svenborgbanen er spærret for togtrafik fredag morgen, fordi toget har påkørt en bil, der holdt parkeret på skinnerne.

Bilen var blevet sat ved overskæringen på Hjallesegade i det sydlige Odense, og toget kolliderede med den holdende bil klokken 04.30 fredag morgen.

- Hvorfor den var hensat der, ved vi ikke, men vi arbejder på at finde ud af det lige nu, fortæller vagtchef Torben Jakobsen, Fyns Politi.

Fyns Politi, bilinspektører og Banedanmark er på stedet, og ifølge vagtchefen vil togtrafikken på Svendborgbanen være forhindret nogle timer endnu.

Der bliver derfor indsat togbusser frem til cirka klokken 9.00. Første bus fra Odense kører klokken 6.15, fra Svendborg klokken 6.18, Ringe mod Svendborg klokken 7.13 og Ringe mod Odense 7.18.

Politiet arbejder lige nu med at finde ud af, hvorfor bilen holdt på skinnerne ved overskæringen. Der var ingen personer i bilen ved kollisionen.

Læs også Kvinde hævnede sig med påkørsel

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.