Togene ruller igen på Svendborgbanen

Svenborgbanen var spærret for togtrafik fredag morgen, fordi et tog havde påkørt en bil, der holdt parkeret på skinnerne. Togene kører nu igen.

Et tog kørte fredag morgen klokken 04.30 ind i en personbil, der var blevet efterladt halvt ude på skinnerne ved Hjallesegade i Odense. 

Ingen personer er kommet til skade ved sammenstødet, der er kun sket materielle skader, oplyser vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

Togene kørte igen omkring klokken 9.00 fredag morgen. 

Bilens ejer havde lånt bilen ud: 

Fyns Politi har efterfølgende fundet frem til bilens ejer, der havde lånt sin bil ud til et mandligt familiemedlem. Det mandlige familiemedlem har politiet ikke fået kontakt til endnu. 

- Manden er lige nu sunket i jorden, men ham skal vi selvfølgelig have fat i, og der følger formentlig også nogle sigtelser i kølvandet på hændelsen.

Derfor ved Fyns Politi endnu ikke, hvad grunden til bilens placering på skinnerne er, men ifølge Lars Thede fra Fyns Politi var det ikke en helt normal parkering:

- Han havde havareret tidligere, det kan vi simpelthen se i asfalten derude. To af dækkene er flået af, så han kører på fælgene, da bilen går død ude på skinnerne.

Derudover er Hjallelsegade i Odense spærret for almindelig biltrafik på grund af vejarbejde, men alligevel er bilen kommet ind i området, hvor der ellers kun er adgang for cyklister og fodgængere. 

Fyns Politi har ingen mistanke om, at bilen skulle være placeret på skinnerne med vilje. 

Oversigt

    Oversigt