I det fynske folks tjeneste

Tommy Møller stadig indlagt

Den fynske HB Køge-træner Tommy Møller Nielsen er fortsat indlagt, efter at han blev påkørt af en bilist under sin sædvanlige morgencykeltur på Fyn.

Det fortæller Sporten.dk.

Fynboen har pådraget sig svære skader.
- Det går meget langsomt fremad, og det er uvist, hvornår han dukker op igen (i HB Køge, red.). Jeg regner med og tror på, at han på et eller andet tidspunkt kommer tilbage, men lige nu er han jo helt smadret. Det var et meget alvorligt uheld, han var ude for, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud til sporten.dk.

I forbindelse med ulykken pådrog Tommy Møller Nielsen sig et kraniebrud og flere alvorlige skader på resten af kroppen, og endnu er han ikke selv i stand til at stå op og komme på toilettet, hvilket betyder, at han ikke er klar til at blive udskrevet fra Odense Universitetshospital.

- Jeg taler meget med hans kone, og har forsøgt at skåne ham selv så meget som muligt, for Tommy har brug for hvile. Han har fået et hav af sms'er, men han orker ikke at svare på dem, og Tommy er ellers en meget udadvendt person, så det fortæller lidt om hans tilstand, siger Per Rud.

Tommy Møller Nielsen er udover at være træner også søn af den legendariske EM-træner, Richard Møller Nielsen.

Ved du noget? Så send os et tip