Topdanmark lukker skadecenter på Fyn

30 ansatte opsagt til 1. april. Håb om nye job til de fleste.

Topdanmark lukker den 1. april sit skadecenter på Olfert Fischers Vej i Odense.

De medfører opsigelse af 30 medarbejdere.

Topdanmark har hidtil haft skadebehandlere i Odense, Viby og Ballerup. Fremover vil der kun være skadebehandling i Viby og Ballerup.

- Baggrunden er, at vi fremover organiserer vores skadeafdelinger sådan, at èn afdeling håndterer de komplekse bygningsskader i stedet for at tre afdelinger håndterer alle slags skader, oplyser kommunikationschef Jens Langergaard.

Den centrale bygningsafdeling i Ballerup bliver derfor større, mens der bliver behov for færre til at tage sig af de øvrige skader (fordi de ikke længere har de komplekse bygningsskader).

-  Frem for at reducere i antallet af medarbejdere som håndterer de øvrige skader på tre lokationer, har vi valgt helt at lukke skadeafdelingen i Odense, siger Jens Langergaard.

Cirka 30 er som nævnt beskæftiget i skadecenter-delen hos Topdanmark i Odense, men salgscentret forbliver  på adressen og udvides i løbet af 1. kvartal 2017 med flere medarbejdere.

Flere af de medarbejdere, der har arbejdet i skadecenter har allerede fået ansættelse i salgscenteret.

- Så alt i alt bliver antallet af beskæftigede på Topdanmarks lokation i Odense  ikke reduceret med 30, men en del færre, oplyser Jens Langergaard.

Han kan dog ikke oplyse eksakte tal på, hvor mange, der helt må forlade Topdanmark.

Oversigt

    Oversigt