Topholdet ydmyget i Herning

OB blev sendt hjem fra SAS Arena med en knaldende lussing leveret af det nye tophold, FC Midtjylland. Baba Collins bidrog med et hattrick.

Med et ægte hattrick sørgede FC Midtjyllands nigerianske angriber, Baba Collins, for, at ulvene tilføjede OB sæsonens første nederlag.

Cifrene blev så klare som 4-0. Inden for en god halv time i en vældig underholdende første halvleg sparkede, pandede og sparkede den lille, tætte angriber tre bolde og et endeligt liga-gennembrud ind til solid jubel for skuffende 7250 tilskuere på SAS Arena.

Collins-scoringerne var kulminationerne i de 45 første minutter, hvor det passive tophold fra Fyn blev kombineret ud af banen.

Bagud med tre havde OB ingen større modtræk i de sidste 45 minutter, hvor midtjyderne kunne koncentrere sig om at køre sejren hjem i fred og ro.

Kim Christensen gjorde ydmygelsen total, da han headede 4-0-målet ind midt i anden halvleg og dermed sendte FC Midtjylland til tops i SAS Ligaen med ti point for fire kampe.