I det fynske folks tjeneste

Totalbanken nedjusterer voldsomt

Den fynske bank Totalbankens forventer et markant underskud før skat i 2008.

Selskabet har hidtil regnet med et overskud på 3-5 millioner kroner for 2008, men det er nu ændret til et underskud før skat på 25-27 millioner kroner.

- Den negative udvikling på finansmarkederne er forstærket i 4. kvartal 2008 og har resulteret i lavere kursreguleringer. Også konjunkturudviklingen er forværret og resulterer i et øget behov for nedskrivninger. 
 
- Det øgede nedskrivningsbehov kan primært henføres til erhvervskunder og har en spredning på forskellige brancher. I resultatet indgår også udgifter til og nedskrivninger i Det Private Beredskab. Samtidig har banken med baggrund i det ændrede konjunkturbillede øget de gruppevise nedskrivninger efter en ledelsesmæssig vurdering. Det skriver banken i en meddelelse.
 
Totalbanken vurderer dog, at basisdriften før kursreguleringer og nedskrivninger forsat er god, og lever op til forventningerne.

Solvensen pr. 31. december 2008 forventes at være i niveauet 12 procent, og likviditeten viser en tilfredsstillende overdækning på godt 100 procent.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.