I det fynske folks tjeneste

Totalt udsolgt til Heartland Banquet

00:41

1 af 3

Traditionel festivalmad som fish & chips, pølser og burgere blev fredag ved middagstid skiftet ud med fornem gourmet mad på Heartland Festival. I alt 1250 festivalgæster har reserveret plads til et gourmet-måltid.

Den fire-retters menu lavet af fynske råvarer bliver lavet af Per Hallundbæk fra Falsled Kro, Mark Lundgaard fra Kong Hans Kælder i København og Jesper Koch fra Aarhus.

- Det er enestående mulighed for at få en lækker middag til næsten ingen penge i disse lækre omgivelser, siger Anna Marie Carstensen fra Birkerød.

Heartland Banquet bliver serveret eftermiddag og aften både fredag og lørdag og interessen for at købe en af spisebilletterne til 495 kroner har været stor.

- Jeg glæder mig mest til at smage asparges, men også de andre danske råvarer, siger Anna Marie Carstensen.

Menuen bliver serveret i alt fem gange og der er plads til 250 gæster hver gang. Så i alt 1250 festivalgæster har købt billet til Heartland Banquet.

- Vi har syltet gulerødder, hentet de bedste aparges og skaffet fantastisk kalvekød, og i det hele taget har vi gjort os enormt umage, siger Per Hallundbæk fra Falsled Kro.

00:51 Luk video

 

Heartland Banquet:

 
  • Forret: Mark Lundgaard - Kong Hans Kælder.  Asparges (Torup Bakke Gård), Øko æg (Skovlyst), Luft tørret skinke (Steensgaard Princip Landbrug)
  • Hovedret: Per Hallundbæk - Falsled Kro. Kalvemørbrad (Grambogaard) i sky med svampearoma og birkesaft (Falsled Kro)
  • Dessert: Jesper Koch.  Fynske jordbær og rabarber

 

 

Ved du noget? Så send os et tip