Tour'en til Assens

Nervepirrende udbrud, den prikkede bjergtrøje og Jørgen Leths nasale stemme som baggrundsmusik til det franske landskab. I år bringer TV2 den helt særlige "tour-feber" ud til blandt andet Assens.

-Jeg er overordentlig glad for at kunne afsløre, at TV2-Touren kommer til Assens den 12., 13., og 14. juli i år. Det bliver et brag af en cykelfest, som jeg personligt glæder mig meget til at deltage i, fortæller borgmester Finn Brunse.

Tour de France fejrer i år 100 års jubilæum, og det betyder, at TV2 afvikler dækningen lidt anderledes end de plejer at gøre. Forskellige byer i landet laver deres helt egen cykelfest og så sender TV2 live fra byen en af de tre dage.

- Med så stort et arrangement er det helt afgørende, at vi løfter i flok. Vi er nu ved at tage kontakt til blandt andet kommunens cykelklubber, turisme-, erhvervs- og handelslivet, for at skabe fundamentet for cykelfesten i juli. Vi har allerede mange spændende og kreative idéer til arrangementet med cykling som omdrejningspunkt, og det bliver spændende at få endnu flere input til folkefesten, siger Finn Brunse.

Det er stadig kun rammerne der er på plads for det store arrangement i Assens, men det ligger dog helt fast, at der bliver et "Kids Tour cykelløb" for børn mellem 3 og 12 år. Løbet bliver afviklet i fire kategorier, så der både er overkommelige distancer til de helt små og udfordringer til de 11-12 årige ryttere. TV2 har også deres cykelværksted med, hvor man gratis kan få tjekket sin cykel.

Udover Assens, besøger TV2 omkring seks andre byer i Danmark, i de uger Tour'en kører.

Oversigt

    Oversigt