I det fynske folks tjeneste

Træner bliver chef

Guldvinderne fra Fortuna skal have ny træner

Guldvinderne fra Fortuna Volley skal se sig om efter en ny træner. Den nuværende træner,  Mikkel Hauge, bliver forfremmet fra træner til sportschef i den kommende sæson.

Mikkel Hauge ønskede nye udfordringer, og det har klubben imødekommet ved at udnævne ham til sportschef.
 
- Det har været fantastiske to år, og det er meget vemodigt at skulle sige farvel. Vi er kommet tæt på hinanden i truppen, men jeg er også af den holdning, at nu er der behov for ny inspiration og nye mål.Jeg stopper på toppen, men brænder stadig for træner-rollen. Så måske er jeg tilbage igen i den rolle på et senere tidspunkt. Lige nu glæder jeg mig bare over det vi har opnået og er i fuld gang med at skabe en trup som kan være med helt fremme i den kommende sæson, siger Mikke Hauge.

Udnævnelsen af Mikkel Hauge til sportschef betyder, at guldvinderne nu skal finde en ny træner, der kan sikre klubben succes i den kommende sæson og i Europa-cuppen.

- Den kommende træner vil også få den mest kompetente sparringspartner i Mikkel Hauge, som jo stadig vil være at finde i inderkredsen om klubbens elitehold. Endelig vil Mikkels store kendskab til Elitevolley i Danmark give os en stor fordel i forbindelse med optimeringen af vores spillertrup, siger formanden for for Fortuna Volley, Lars Hauge.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.