Trafikdræbte unge kom fra Kerteminde

To unge mænd, der natten til lørdag blev dræbt af flugtbilist, kommer fra Kerteminde.  

Lørdag morgen måtte to betjente fra Fyns Politi køre til Kerteminde og fortæller familien til den 25-årige om ulykken, skriver Fyens Stiftstidende.

De to unge var på vej hjem efter en bytur. En kæreste til den ene, fortæller Ekstra Bladet, at de var barndomskammerater fra Kerteminde.

Politiet ledete i første omgang efter føreren af en grå taxi. Men mandag komd et frem at det var føreren af en rød VW, der menes at stå bag trafikdrabet i København, hvor to 25-årig cyklister blev kørt ihjel.

Det fastslog politiet i dag gennem tekniske undersøgelser, oplyser vicepolitiinspektør Ove Dahl til Ritzau. Undersøgelser af glas og splinter fra ulykkesstedet viser, at der i stedet er tale om en rød bil.

- Vi leder nu efter en VW Transporter T4 eller en VW Multivan minibus. Årgangen ligger mellem 1990 og 2003, og lygteglasset på højre forlygte og forreste højre blinklys er ødelagt, siger Ove Dahl.

To unge mænd mistede livet, da de natten til lørdag cyklede på H.C. Ørstedsvej i København. Den ene 25-årige døde umiddelbart ved ulykken, mens hans jævnaldrende kammerat døde senere på Rigshospitalet af sine kvæstelser.

Oversigt

    Oversigt