I det fynske folks tjeneste

Trafikkaos: Motorvejen spærret

Ferietravle, ukoncentrede billister har været impliceret i tre større færdselsuheld på Den Fynske Motorvej mellem 11 og 13. Ni biler har været impliceret, og nu har Fyns Politi lukket motorvejen.

Ferietravle, ukoncentrede billister har været impliceret i fire større færdselsuheld på Den Fynske Motorvej mellem 11 og 13. Ni biler har været impliceret, og nu har Fyns Politi lukket motorvejen.

Motorvejen er i øjeblikket spærret mellem afkørsel 54 Vissenbjerg og 55 Aarup i retning mod Jylland. Politiet tog den drastiske beslutning efter tre meldinger om færdselsuheld på under to timer.

- Vi skal have fjernet vragene fra motorvejen, og jeg bliver nødt til at tænke på sikkerheden for mine medarbejdere. Jeg vil ikke have, at der kommer biler blæsende forbi mens vi arbejder, forklarer vagtchef Lars Fredensborg til TV 2/Fyn.

Selvom der i løbet af formiddagen har været voldsom regn flere steder på Fyn, så har det intet at gøre med uheldene - billisterne er simpelthen alt for uopmærksomme.

- Der er ferietrafik, og så knalder de simpelthen sammen. Folk bruger tid på alt mulig andet end at køre bil. Det er for ukoncentrert. Folk skal lære at sætte hastigheden ned og holde stor afstand til de forankørende, lyder opsangen fra Lars Fredensborg.

Der er ikke sket alovrlige personskader ved uheldene.

Ved du noget? Så send os et tip