Trafikken glider trods voldsomt snefald

Fyns Amts Vejvæsen kæmper for at holde amtsveje og motorvejen fri for sne. Fredag middag faldt sneen tungt over det meste af Fyn, og flere steder lå  der omkring 5-7 cm sne ved middagstid. Politiet har rekvireret tre pansrede mandskabsvogne fra Jylland.

-

Fyns Amts Vejvæsen kæmper for at holde amtsveje og motorvejen fri for sne. Fredag middag faldt sneen tungt over det meste af Fyn, og flere steder lå  der omkring 5-7 cm sne ved middagstid. Men trods spejlglatte veje har hverken politi eller Falck rapporter om problemer i forbindelse med snefaldet.


Tre kolonner på motorvejen
Fyns Amts Vejvæsen har sendt tre kolonner ud på motorvejen over Fyn. Og indtil videre er der ingen problemer med at holde motorvejen og de større veje fri for sne.


De fleste veje på Fyn er fredag middag meget sneglatte eller isglatte.


\"Trafikken glider, men det går langsomt. Så længe det ikke blæser mere end det gør nu, så tror jeg vi kan styre situationen. Men hvis det blæser op kan vi få problemer med at følge med\" , siger Bjarne Kristensen fra Fyns Amts Vejvæsen.


Ingen færdselsuheld
Men heller ikke politiet har fået meldinger om problemer på grund af det kraftige snefald. Trafikanterne kører meget langsomt og forsigtigt, og der er kun meldinger om få mindre uheld.


Falck har indkaldt ekstrapersonale for at kunne betjene bilister der kommer i vanskeligheder på grund af sneen.


\"Vi har fået en del anmodninger om assistance, men faktisk ikke flere end i går\" siger John Hansen, vagthavende hos Falck på Fyn.


Sneen er dog begyndt at volde problemer uden for byområderne - især på Vestfyn.


PMVere til Fyn
Ved middagstid fredag besluttede Odense Politi at rekvirere tre pansrede mandsskabsvogne fra Jylland.


\"Sneen ser ud til at fortsætte og i Jylland er der store problemer nu, så for en sikkerhedsskyld har vi bedt om assistance fra tre PMV?ere\", siger vagthavende hos Odense Politi.


De tre pansrede mandskabsvogne bliver placeret hos Falck i Middelfart, Svendborg og Odense.


Se detaljeret fynsk vejrudsigt


Se flere oplysninger om trafikken i TV 2/FYNs trafikguide

Oversigt

    Oversigt