Travlhed over Storebælt

Over 43.000 bilister passerer betalingsanlægget på Storebæltsbroen lørdag. Det gør dagen til en af de mest trafikerede i sommerperioden.

På cafeteriet Monarch på Knudshoved kender man dagen i dag som en af de helt store rejsedage, og derfor er man godt forberedt på mange besøgende.

- Den er rigtig travl. Vi kalder ind, hvad vi har at kalde ind og har selvfølgelig ansat folk til at tage det store tryk her, siger Pia Brandt, der er assistent på Monarch.

Og bilisterne mærker tydeligt forskellen til en almindelig lørdag.

- Der er en del mere trafik på vejene end man er vant til, og så er det jo også regnvejr, så det går ikke så hurtigt som vi har planlagt, men nu stopper vi her på Fyn og får lidt frokost. Det skal der være tid til, siger David Zepernick fra København.

I løbet af dagen kører 43.500 biler gennem betalingsanlægget, og alle båse er bemandet på denne travle dag, så man ikke skal sidde og fumle med kreditkort og kvittering.

- Sådan en dag som i dag, der er alle bokse bemandet, og der tager vi imod folks kreditkort, når de kommer frem og hjælper dem hurtigt igennem betalingsanlægget, siger driftschef hos Sund & Bælt Jakob Bo Urhammer.

Oversigt

    Oversigt