I det fynske folks tjeneste

Tre anholdt efter biljagt

Tre mistænkelige personer blev anholdt natten til mandag efter en biljagt, der sluttede med nogen dramatik ved Seden Skole i Odense.

Biljagt endte ved Seden Skole natten til mandag

En politipatrulje fik lidt før klokken 03 natten til mandag mistanke til en ældre Toyota på Palnatokesvej i Odense. Et tjek afslørede da også, at bilens nummerplader var stjålet fra en anden bil.

Føreren havde dog ikke i sinde at følge betjentenes anmodning om at stoppe, så jagten gik ad Nyborgvej ud omkring Vollsmose til Seden Skole, hvor flugtbilen blev kilet fast mellem nogle stolper.

De tre personer i bilen forsøgte at stikke af til fods, men en pige og en mand blev pågrebet med det samme. Kort efter opsnusede en hundepatrulje den tredje person - en mand - som forsøgte at skjule sig på et fladt tag på skolen.

Undervejs blev pigen bidt af en politihund, så hun måtte bringes på skadestuen, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Den 42-årige fører af bilen er fra Middelfart. Han bliver sigtet for at føre bil i narkopåvirket tilstand og for besiddelse af en totenschlæger og en peberspray.

Den 44-årige passager er fra Aarslev og er ligesom føreren kendt af politiet fra tidligere tyverier. 

Politiet forsøger nu at finde ud af, om de kan sættes i forbindelse med indbrud, ligesom man vil undersøge, hvilken forbindelse de har til den 17-årige pige, der vart med i bilen.