Tre fængslet for brutalt røveri

Svendborg Politi har i al ubemærkethed fået tre personer varetægtsfængslet for et brutalt bankrøveri i Svendborg i starten af november. De tre unge mænd er sigtet for at have røvet over 800.000 kr. fra BG-bank i Svendborg. Røveriet foregik med pistoler og dødningehovede-masker.

-

Svendborg Politi har i al ubemærkethed fået tre personer varetægtsfængslet for et brutalt bankrøveri i Svendborg i starten af november. De tre unge mænd er sigtet for at have røvet over 800.000 kr. fra BG-bank i Svendborg. Det skriver Fyns Amts Avis.


Røveriet foregik med pistoler og dødningehovede-masker fredag d. 2. november. De tre mænd truede personalet til at udlevere over 800.000 kr i kontanter, og derefter flygtede røverne i en lyseblå Ford Transit. Bilen blev senere fundet ved Ringehallen.


Spor efter udenlandske penge
Politiet har brugt store resurser på at opklare røveriet, og efterforskningen har ført til flere henvendelser i sagen vedrørende den udenlandske valuta, der blev udleveret ved røveriet.


Men først i sidste uge lykkedes det for Svendborg Politi at få varetægstfængslet tre unge mænd. Politiet ønsker ikke at oplyse, hvordan de er kommet på sporet af de tre fængslede mænd, da der muligvis stadig er medgerningsmænd på fri fod.

Oversigt

    Oversigt