Tre fynske havne indstillet til pris

Havnene i Assens, Middelfart og Nyborg er nomineret til ny pris ud af en samlet indstilling af 12 havne.

Det er foreningen Danske Havne, der 4. december for første gang uddeler Danske Havnes Initiativpris til den havn, som efter dommerkomiteens bedømmelse har taget et bemærkelsesværdigt initiativ til at synliggøre havnen.

Assens Havn er nomineret, fordi der er lykkedes med at få overført transport af sukkeroer fra Fyn og Sønderjylland til Nakskov fra bil til skib.

ADP A/S, der tæller havnene i Fredericia, Middelfart og Nyborg, er med i et Netværks-lokomotiv, som har fokus på uddannelse. Initiativet skal sikre, at alle medarbejdere på havnen er klar til en fremtid, hvor kravene til at kunne læse og skrive stadig vokser.

Den tredje nominerede er Kalundborg Havn, der har medvirket afgørende til, at den store medicinal- virksomhed Pronova BioPharma, har valgt at lokalisere sig på Kalundborg Havn.

Dommerkomiteen består af adm. direktør for Tulip og formand for Esbjerg Havn, Flemming Enevoldsen, direktør Verner Sand Kirk, Forebyggelses-fonden, fhv. folketingsmedlem Martin Lidegaard, partner Ajs Dam, Firstline Communication A/S samt vicekontorchef Nete Herskind, Danske Havne.  

Oversigt

    Oversigt