I det fynske folks tjeneste

Tre fynske "superplatze"

I det øvrige Norden er der kun en anden plads, der er "superplatz".

Tre fynske campingpladser er netop blevet udnævnt som "superplatze" af det tyske svar på FDM.

Det er campingpladserne i Bøgebjerg, Bøjden og Bøsøre der i år kan smykke sig med den flotte titel. Dermed kan tre fynske campingpladser nu kalde sig superpladser efter tysk smag. I alt seks danske campingpladser er udnævnt som superpladser.

- Udnævnelsen af to nye og genudnævnelse af fire danske campingpladser til "Superplatz" viser, at Danmark virkelig rykker campingmæssigt i disse år. Vi er det land i Europa, der har det klart højeste antal "Superplatz" i forhold til landets samlede antal campingpladser, siger direktør i Campingrådet, Poul Fejer Christiansen.

Udnævnelsen kan sammenlignes med restauranternes Michelin-guide, og titlen har derfor stor betydning for campingpladserne.

- Med indførelsen af kvalitetsvurderingen har alle campingpladser virkelig lagt sig i selen for at vise, at de har en god kvalitet, og det har givet et markant ryk opad. Og det kan vi nu se, at også udlandet har bemærket" siger Poul Fejer Christiansen.

I 2008 steg antallet af overnatninger på danske campingpladser med fire procent, til godt 12, 1 millioner. Dermed er camping den næstestørste overnatningsform i Danmark efter feriehus.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.