I det fynske folks tjeneste

Tre minutter fra sejr

OB spillede torsdag aften 1-1 hjemme mod franske Lens i UEFA Cuppens gruppespil. Men fynboerne er stadig tæt på avancement til turneringens næste fase.

Tobias Grahn scorer til 1-0

OB var blot to minutter fra den totale triumf, da holdt torsdag aften spillede 1-1 hjemme på Fionia Park mod franske Lens i UEFA Cuppens gruppespil. Fynboerne førte nemlig med 1-0 på det mål, svenske Tobias Grahn havde scoret midt i anden halvleg, men kort før jublen kunne bryde løs, snorkede OB'ernes forsvar, og i stedet så 7707 tilskuere Issam Jemaa sparke udligningen i mål fra tæt hold på en af gæsternes få chancer.

Franskmændene lignede ellers ikke et hold fra toppen af det Le Championnat, og tilmed var det Lens, der leverede fejlen, der åbnede en ellers trist og taktisk forestilling. Et passivt Lens forsvar så således til, da Rajko Lekic fandt en fremstormende Tobias Grahn midt for mål, der med scoringen fik pyntet på en ellers bleg indsats.

OB står stadig med det ene ben i næste runde, og kan allerede den kommende onsdag selv tage det sidste skridt, hvis de henter point i Pamplona mod Osasuna.

Læs mere om kampen på OBs hjemmeside