Claus Holm hylder også rygeosten: Tre nye rygeostopskrifter er klar her

Claus Holm er også blevet rygeostambassadør - og det fejrer han ved at præsentere tre nye rygeostopskrifter.

Claus Holm er tosset med den fynske rygeost. Så tosset, at han i anledning af Rygeostens Dag på fredag har lavet tre nye opskrifter, som alle indeholder den folkekære fynske råvare.

- Jeg er tosset med rygeost. Rygeosten er først og fremmest fra verdens fedeste ø, men derudover er det også en kæmpesmagsgiver. Jeg er vild med den, siger Claus Holm til TV 2/Fyn.

Claus Holm er selv fra Sydfyn, hvorfor det måske også er derfor, at han nære så tætte følelser til den fynske ost. 

Specielt til TV 2/Fyn og fynboerne, præsenterer kokken her tre opskrifter, hvori rygeosten indgår.

Så hvis du selv vil prøve kræfter med nogle af opskrifterne, så kan du finde dem lige her:

Fynsk pandepizza:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den fynske hotdog:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Rygeost bolsje og banan i lime:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt