Tredje Bulldogs-sejr på stribe

Aalborg pirates har ellers god vind i sejlene, men søndag eftermiddag skøjtede piraterne ind i et regulært stormvejr, da de fik besøg af Odense Bulldogs.

Aalborgs Steffen Klarskov åbnede ellers scoringen allerede i kampens andet minut, og så lignede det en svær kamp for Odense Bulldogs.

Men hundene bed sig fast i et imponerende comeback og en forrygende anden periode og vendte kampen til fynboernes fordel, inden de definitivt afgjorde kampen i tredje periode.

I svenskerkæden med landsmændene Ericsson og Sundin var Olofsson i hopla, og med to scoringer og to assister var han toneangivende i broderfolkets opvisning.

Udover Olofssons perlemål blev tredje periode præget af et større slagsmål mellem hjemmeholdets Steffen Klarskov og Mads Schaarup.

Men løbet var allerede kørt for de nordjyske pirater, der efter otte sejre på stribe måtte se sig besejret med hele 6-3 af en flok formstærke fynske ishunde.