Tricktyve narrer langelændere

Fredag eftermiddag fik en antikbutik i Tranekær på Langeland besøg af fire udenlandske kunder. Da de havde forladt butikken, var der stjålet to guldarmbånd.

Indehaverne af butikken har fortalt politiet, at de sydlandsk udseende kunder skabte forvirring i butikken. Først da de var gået igen, opdagede ejerne, at kunderne havde taget varer med - uden at betale for dem.

De samme tricktyve var formentlig på spil igen lørdag. Denne gang på Tåsinge, hvor det ligeledes var en antikvitetsforretning, der blev bestjålet. De to kvinder og to mænd i tyve års-alderen stak af med smykker af en væsentlig værdi.

Politiet blev tilkaldt og fandt tyvenes Ford Galaxy i Svendborg. Det ledte dem på sporet af en lejlighed med fem rumænere i. Mændene blev afhørt, men nægtede ethvert kendskab til tricktyveriet. De blev efterfølgende løsladt på grund af manglende beviser.

Selvom rumænerne nægtede ethvert kendskab til bilen, blev de ifølge vagthavende temmeligt sure over, at politiet beholdt bilen for nærmere undersøgelser.  

 

Oversigt

    Oversigt