I det fynske folks tjeneste

Tricktyve på spil på Fyn

Politiet i både Assens, Nyborg og Svendborg advarer mod tricktyve, som narrer penge fra folk. Ved middagstid torsdag lykkedes det Nyborg Politi at stoppe en bil med mistænkte.

Torsdag middag lykkedes det politiet i Nyborg at stoppe en bil med et par Rumænere. De er mistænkt for gennem et par dage at narre penge fra ældre fynboer, men politiet har atter løsladt dem, fordi der ikke var sikre beviser på, at de havde stjålet noget.

I Assens blev en 79-årig mand onsdag franarret omkring 800 kroner, da en mand henvendte sig til ham kort tid efter at han havde været i banken.

På tysk bad manden om at få vekslet penge. Den ældre mand fandt pungen frem, men kunne ikke hjælpe da han ikke havde mønter. Da han kom hjem opdagede han, at hans pengesedler var forsvundet.

Også politiet i Svendborg fik onsdag flere anmeldelser om tricktyveri fra både Ringe, Odense og Svendborg.
 
Politiet advarer mod en gruppe slavisk udseende mænd, som narrer penge fra folk. De henvender sig typisk og beder om at få vekslet en ti'er eller en 20'er til småpenge. Og mens folk kigger i pungen er det i flere tilfælde lykkedes mændene at stjæle op til flere hundrede kroner fra ofrene.