Tricktyveri i Hårby

Politiet i Assens advarer mod en tricktyv der huserer i Hårby. I går blev en ældre kvinde frastjålet sin pung og en indkøbspose, af en tricktyv der narrede sig ind i kvindens hjem. En fremmed mand kontaktede mand på cirka 30-år 175 cm høj, mørkhåret, iført mørk strikket islændersweater og mørke jogginbukser. Personen så lidt hærget ud. Damen tager i mod den gule rose og går så ud i badeværelset med den og kommer tilbage og beder ham om at gå. Han går så og hun opdager at hendes pung er stålet samt en indkøbspose. Manden har også henvendt sig til kvindens nabo.

-

Politiet i Assens advarer mod en tricktyv der huserer i Hårby. I går blev en ældre kvinde frastjålet sin pung og en indkøbspose, af en tricktyv der narrede sig ind i kvindens hjem.

Tricktyveriet skete i går omkring klokken 15, da en mand på cirka 30 år ringede på døren hos kvinden. Manden sagde at han skulle give kvinden en gul rose fra en af kvindens bekendte. Da kvinden tog i mod rosen og gik ud for at finde en vase, listede manden sig ind og stjal kvindens pung og en indkøbspose. Da kvinden kom tilbage bad hun manden om at gå, da hun ikke kendte ham, men da havde manden allerede begået tyveriet.

Ifølge Assens Politi har manden også forsøgt at begå tricktyveri mod en af kvindens naboer.

På baggrund af tyveriet opfordrer politiet til, at man kun lukker folk ind man kender.

 

 

Oversigt

    Oversigt