Troels Bech: Der gik wild wild west i den

OB-træner Troels Bech savnede effektivitet fra sit mandskab. Og undrede sig over den lange tillægstid.

Indtil det 97. minut i søndagens kamp mod FC Midtjylland så OB ud til at skulle hente en sejr i Herning for første gang i syv år.

Men så udlignede FCM-forsvareren Kristian Ipsa til 1-1, og de tre point fortonede sig for OB og træner Troels Bech, der ikke helt kan forstå, hvor al tillægstiden kom fra.

- Indtil i dag var vi ligaens eneste hold, der ikke var scoret mod i det sidste kvarter af kampen, så er det oplagt at spørge om en scoring i det 97. minut i virkeligheden ikke er en scoring i starten af den næste kamp.

- Det er helt usædvanligt, at man skal spille så længe for at blive færdig, siger Troels Bech.

Han kunne se sit hold være i god kontrol i første halvleg, men da tændingsniveauet steg med udvisninger til begge hold i efter pausen, mistede OB grebet.

- Der gik wild wild west i det den sidste halve time, og der ligger Herning alt andet lige længere vest på end os. Vi formåede ikke at holde fast i spillet, siger Troels Bech, der savner effektivitet.

- I øjeblikket bruger vi for mange chancer på at lave målene. Der skal vi hæve vores niveau, siger Troels Bech.

Midt i ærgrelsen over den sene udligning kan OB-lejren dog glæde sig over, at Krisztian Vadocz i den grad har slået til fra start på Fyn. Hans mål var det fjerde i fire kampe. Ungareren har dog svært ved at glæde sig over målene.

- Vi har kun fået fem point i de kampe. Og det er det afgørende. Jeg er kommet her for at vinde kampe. Vi skal arbejde med at gøre arbejdet færdigt i vores kampe, siger Krisztian Vadocz.

Oversigt

    Oversigt