Troels Bech efter 0-0: Vi havde de største chancer

Troels Bech kunne søndag se sit OB-mandskab spille 0-0 i Aalborg. Chancer var der dog nok af i kampen.

OB og AaB delte søndag i en superligakamp, der bød på utallige målchancer. Ingen af holdene formåede dog at score, og det endte 0-0 i Aalborg.

Begge mandskaber havde oplagte scoringsmuligheder, men OB's træner, Troels Bech, føler alligevel, at udeholdet havde de bedste chancer for at snuppe alle tre point.

- Det var en temporig, underholdende og chancerig nullert, og begge hold kan vel med rette klage over, at de ikke selv fik scoret.

- Jeg synes, vi havde de største og flest af de store chancer, men jeg anerkender, at AaB i første halvleg havde mest dominans, siger OB-træneren.

Specielt i den sidste del af kampen åbnede holdene op, og specielt AaB havde flere farlige kontrastød mod fynboerne, der flere gange blev fanget højt i banen.

- Jeg tror, begge hold havde oplevelsen af, at man følte appetit på sejren. Vi følte, at vi var så tæt på sejren, at vi ville forfølge den.

- Måske var forudsætningen, at begge hold lod en spiller hænge til den næste kontra, siger Troels Bech, der ikke kun er en utilfreds træner efter kampen trods de mange brændte målchancer.

- Det er den samme træner, der konstant glæder sig over, at spillerne skabte gode chancer. Enhver angriber vil brænde chancer, og de dygtigste brænder færrest. Vi arbejder rigtigt godt med dem, vi har, siger han.

Selvom OB-træneren mener, at udeholdet fortjente alle pointene, ville han alligevel ikke tillade sig at være utilfreds med det ene point.

- Vi skal huske, hvor vi kommer fra. At tage til Aalborg og holde målet rent, mens man samtidig skaber chancer, er noget, der holder os i en fremadrettet retning, siger Troels Bech.

Han kunne fra sidelinjen se Darko Bodul gå i græsset med, hvad der lignede en grim ankelskade i slutningen af kampen. OB-træneren ved dog endnu ikke, hvor galt det står til med den østrigske angriber.

- Jeg tør ikke gætte. Optimisten, der bor her, vil sige, at det er en forstuvet ankel, og at det tager to uger, mens pessimisten inde ved siden af vil snakke om en længere pause. Det så grimt ud, siger han.

OB skal i næste superliga-runde en tur til Slagelse for at møde FC Vestsjælland.

Oversigt

    Oversigt