Troels Bech: Individuelle fejl skaber uro

OB-træner Troels Bech mener, at personlige fejl bærer en stor del af skylden for 4-3-nederlaget til AaB.

OB-træner Troels Bech måtte endnu engang se sine spillere lave flere personlige fejl, da fynboerne søndag tabte til AaB i et drama på Tre For Park.

De mange fejl gør ifølge Troels Bech, at OB-holdet ikke kan finde ro i deres kampe.

- Vi kom frem til de individuelle fejl, som vi ellers har været foruden i tre kampe. Vi fik udlignet, men den absolutte ro, der gerne skulle være, indfandt sig heller i dag ikke ret mange perioder. Derfor var kaos som til sidst muligt, siger han og fortsætter:

- Jeg kan bare konstatere, at de umulige ting som regel sker, når et hold ikke har fundet ro.

- Og det havde vi i for kort tid i kampen i dag, da vi kommer dårligt i gang og skal jagte og forcere hele kampen, siger han.

Ifølge Troels Bech betyder de personlige fejl, at der bliver skabt en usikkerhed hos OB-holdet, hvilket gør det svære at vinde kampene.

- Dels koster det uro i holdet og tryghed fremadrettet i kampene. Man tænker, at det kan gå okay, men hvad nu hvis en personlig fejl indtræder.

- Det er en ret forstyrrende papegøje at have siddende på sin skulder, når man gerne vil holde fokus på at vinde, siger han.

OB er med nederlaget nu fire point efter AaB, der lige nu indtager fjerdepladsen i Superligaen. En fjerdeplads, som giver adgang til europæisk fodbold næste år.

Oversigt

    Oversigt