Troels Bech om offsidemål: Skulle være godkendt

Troels Bech var efter kampen mod Randers træt af, at Emil Larsens mål blev fejlagtigt annulleret for offside.

OB's træner, Troels Bech, var efter 0-0-kampen hjemme mod Randers utilfreds med, at dommer Lars Christoffersen annullerede et mål, Emil Larsen scorede midt i anden halvleg.

Bech så efter kampen tv-billederne, der viste, at målet skulle have været godkendt.

- Jeg starter med at anerkende, at det er et svært job at dømme ordentligt og fejlfrit. Det skete heller ikke i dag. Det var nok et mål, der skulle været godkendt, og dommeren skal godt nok ærgre sig meget for at være mere ærgerlig end mig, siger han og fortsætter:

- Selvom det var en dårlig halvleg, så var det alligevel den halvleg, hvor vi kunne være blevet tildelt et straffespark og have scoret et regulært mål - et larmende bevis på, at vi kæmper hårdt for de små marginaler, som kan afgøre en fodboldkamp, siger han.

Derudover havde Troels Bech ikke mange roser til overs for banen, der ifølge ham var skyld i, at 0-0 ikke var fyldt med mange sammenhængende pasninger.

- Det var ikke nogen stor overraskelse, at han man ikke kunne få fem ordentlige afleveringer til at hænge sammen for nogle af holdene. Derfor blev det også lidt af en rodet affære, hvor vores niveau uden at være skyhøjt faldt i anden halvleg.

Med det uafgjorte resultat er Troels Bech og OB stadig uden sejr i foråret. Fynboerne skal allerede i kamp på søndag, hvor AC Horsens gæster Tre-For Park.

Oversigt

    Oversigt