Troels Bech: Største klasseforskel i to år

Silkeborg-træner Troels Bech erkender, at hans hold var på hælene mod OB, som burde have vundet mandagskampen.

Silkeborgs træner Troels Bech er ikke bleg for at erkende, at hans hold var alvorligt på hælene i store dele af Superligaens mandagskamp på Trefor Park i Odense.

Alligevel lykkedes det mirakuløst for Dennis Flinta at udligne til 2-2 i overtiden.

- Samlet set var det et heldigt point. Vi kunne sagtens have indkasseret flere mål, specielt i første halvleg, siger Troels Bech til TV 2 Sport.

- Vi kom til at bakke for meget og glemte at lægge pres på OB. Jeg kan ikke huske en større klasseforskel mellem vores hold og et modstanderhold i de sidste to år, lyder den ærlige analyse af første halvleg, som OB vandt med 1-0.

Siden kom fynboerne også på 2-0, men efterhånden mistede hjemmeholdet jerngrebet om kampen, og Silkeborg fik mere held med deres småspil.

- Det blev bedre og bedre som kampen skred frem, og selv om det var et heldigt point, er der ikke noget heldigt i den måde, vi kom til pointene på i de sidste 20 minutter, siger Troels Bech.

- Det er ikke OB's skyld alene, at de mistede sejren til slut. Det er også vores fortjeneste, og det er en stor ting for os, at det lykkedes, lyder det.

Troels Bech slap dermed med nød og næppe helskindet fra at bruge to 21-årige i midterforsvaret og to 19-årige på midtbanen.

- Det var da ikke alt sammen, de fire lavede, der var lige godt, men det var det heller ikke fra de andre syv.

- Alt i alt fik vi et point og et par nye superligaspillere med herfra, konstaterer en tilfreds Silkeborg-træner.

Oversigt

    Oversigt