Troels Bech: Vi er spændte

TV 2/FYN var med til mandagens træningspas i Ådalen, her en lille uge før det igen går løs i Superligaen.

Cheftræner Troels Bech har en skuffende 10. plads fra sidste sæson at rette op på. Der er derfor ikke nogen kommentarer om, hvad OB har som målsætning for den kommende sæson.

- Slutplaceringsmålsætning kan vi ikke komme med. Vi kender ikke vores egen og i øvrig heller ikke konkurenternes trupper endnu. Det gør vi først når transfervinduet lukker den anden september. Men jeg har en masse målsætninger, der ligger før resultatet. Det er noget med at forsvare bedre, være lidt bedre på dødbolde og måske helst være lidt stærkere i omstillingerne også. Og det er nogle af de ting som i sidste ende afgør, om vi kan få de resultater vi håber, siger Troels Bech.

Mentalt kan det være svært at ryste det dårlige forår af sig, når feriepausen har været så kort, men Bech fornemmer en god stemning i truppen.

- Jeg opfatter den som klart optimistisk, og vi er spændte også. Vi er jo ikke helt sikre på, hvor vi står. Det er der i øvrigt ikke ret mange hold der er, før vi kommer i gang med turneringen, så vi er meget meget spændte.

Oversigt

    Oversigt