Troels Bech: Vi skal ikke skamme os

Cheftræner i OB Troels Bech mener ikke, det nytter noget at skamme sig over tidligere kampes fadæser.

Anders Møller Christensen, Rasmus Falk, Espen Ruud og Marcus Pedersen er alle med i truppen, når OB tager imodr Brøndby på søndag.

Mads Toppel, Daniel Høegh og Niclas Vemmelund sidder over, mens Emil Peter Jørgensen er tilbage på U19 Ligaholdet efter sin plads i truppen i sidste weekend mod SønderjyskE, afslørede Troels Bech efter lørdagstræningen.

Om kampen mod Brøndby sagde Bech til OBs hjemmeside:

- Vi kan ikke spille alle de andre kampe, der er afviklet, så dem skal vi ikke tage med ind i kampen i morgen. Det nytter ikke noget at være skyldige og skamfulde allerede inden kampen. Den skal spilles på den energi, vi har i holdet, og på den kunnen og færdighed, som beviseligt findes i holdet. Derfor skal vi huske, hvad det hele starter med: Løb tidligt og løb meget, så man kan komme enten i pres på modstanderen eller komme til at aflevere nemme bolde til hinanden. Det er første skridt, det næste er, at man holder sammen på holdet, særligt i de perioder med modgang, som også vil komme i morgen. Vi oplevede i Haderslev i søndags, hvor væmmeligt det er, når man kun passer sine egne ting. Det håber vi, er de lærepenge, vi betalte i Haderslev, og som vi kan bevise i morgen. Der er også meget på spil for os, det er ikke kun Brøndby, der har meget på spil. Vores sæsonmål lever stadigvæk og trænger noget så alvorligt til, at vi vinder.

Truppen mod Brøndby

Troels Bech har udtaget følgende trup til søndagens opgør:

1. Jesper Christiansen

2. Espen Ruud

5. Anders Møller Christensen

6. Mohammed Diarra

7. Emil Larsen

8. Michael Silberbauer

9. Rasmus Falk Jensen

10. Darko Bodul

11. Morten Skoubo

14. Hannes Anier

15. Kasper Larsen

16. Jacob Schoop

18. David Löfquist

19. Marcus Pedersen

21. Krisztián Vadócz

22. Nicolai Jørgensen

23. Cedric N'Koum

24. Bashkim Kadrii

25. Christian Sørensen

Kampen begynder på Odense Stadion klokken 17.00

Oversigt

    Oversigt