Nyt job: Troels Mylenberg skal være tv-vært

Tidligere på måneden forlod Troels Mylenberg sit job som chefredaktør og direktør i Jysk Fynske Medier. Nu skal han være ny vært på TV 2 News.

Fra februar måned får TV 2 News-værten Janni Pedersen nyt selskab ved værtsbordet på programmet News&Co.

Det bliver tidligere chefredaktør og direktør i Jysk Fynske Medier Troels Mylenberg, der overtager jobbet som medvært fra Lasse Sjørslev.

- Troels er klog, skarp og ualmindeligt godt selskab. Han kan det der med at give et svirp med halen, som gør alle klogere. Nu skal han ikke mene så meget mere i fjernsynet, men dele det med mig som studievært på News&Co. Det glæder jeg mig til, skriver Janni Pedersen i en opdatering på Facebook.

Lasse Sjørslev skal i stedet være vært på TV 2's 19 Nyhederne.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Troels Mylenberg forlod stillingen som chefredaktør og direktør i Jysk Fynske Medier tidligere denne måned.

Han sagde blandt andet jobbet op på grund af koncernens budget, der i Mylenbergs øjne var begrænsende.

- I forbindelse med fastlæggelse af budgettet for 2018, stod det for nylig klart for mig, at mine ambitioner for og ønsker om udvikling ikke kan lade sig gøre på kort sigt. I hvert fald ikke uden voldsomme sværdslag. Dem ønsker jeg ikke, så derfor stopper jeg, skrev Mylenberg på Facebook.

News&Co er et debatprogram, der bliver sendt alle hverdage på TV 2 News. Udover Janni Pedersen og Troels Mylenberg er de faste værter Charlotte Beder og Søren Lippert.

Oversigt

    Oversigt