Tredje vinder af Tinderbox Band Battle: Trouble Is holdt en kæmpe fest og løb med sejren

De tre vindere af dette års Tinderbox Band Battle er nu på plads, efter Troubnle Is torsdag løb med den sidste koncert til dette års Tinderbox festival.

quote Det er totalt et drømmescenarie. 

Trouble Is.

Studenterhus Odense var tætpakket torsdag aften, da sidste udgave af dette års Tinderbox Band Battle blev afviklet. Den endelige vinder efter fem koncerter fra fem forskellige bands blev Trouble Is.

- Det er fuldstændig sindssygt, siger Mathias og Poul fra Trouble Is, som var meget begejstret for de mange publikummer i salen: 

- Publikum var så fede, de dansede og sang med og havde en fest sammen med os. 

 

En jury bestående af repræsentanter fra Tinderbox, TV 2/Fyn og Kansas City udnævnte bandet som vindere, fordi de holdt en fest, spillede god musik og fik hele salen med til dans og sang. 

- Det er totalt et drømmescenarie. 

HVAD ER TINDERBOX BAND BATTLE?

Vinderne skal åbne Tinderbox

Det er tredje år i træk, at fynske musiktalenter får mulighed for at åbne den store fynske musikfestival i Tusindårsskoven. Festivalen går fra torsdag den 27. juni til lørdag den 29. juni, og alle tre dage skal festivalen åbnes med en koncert af vinderne af Tinderbox Band Battle. 

- Publikum kan forvente energi, energi og energi ud over sengekanten til Tinderbox. Det bliver fuld drøn på hele vejen igennem, siger Mathias fra bandet. 

 

Det er publikum, der har udvalgt de femten finalebands, der i grupper på tre duellerer på riffs og rytmer i de tre Tinderbox Band Battle-finaler. Når den endelige vinder skal findes på alle spillesteder, er det dog en kompetent jury, der står bag den endelige beslutning.

TINDERBOX BAND BATTLE 2019

De tre vindere af dette års Tinderbox Band Battle er dermed Karenina, Crown The Beast og Trouble Is. Udover vinderne af konkurrencen skal blandt andre Swedish House Mafia, The Minds of 99, Benal og Lana Del Rey spille på sommerens Tinderbox festival.

Tirsdag offentliggjorde Tinderbox yderligere en håndfuld nye navne, som skal sikre en god start på sommeren for publikum. Det største navn blandt de nyest offentliggjorte er det legendariske band Duran Duran.

Dette års udgave af Tinderbox finder sted den 27.-29. juni i Tusindårsskoven i Odense. 

Oversigt

    Oversigt