I det fynske folks tjeneste

Truende mand amok i politibil

En mand gik natten til torsdag amok i en politibil, efter at han kort tid forinden havde truet en anden mand på et værtshus i Svendborg.

Manden var mødt op på værthuset Hong Kong i Svendborg, hvor han truede en bekendt med, at han ville skyde ham.
- Den forurettede opfattede det som om, at manden mente det seriøst, siger vagthavende ved Svendborg Politi til TV2/FYN.

Herefter hentede manden en totenschläger, men blev overmandet af værthusets gæster, hvorefter politiet blev alarmereret, ankom og siden anholdt manden.

Blev svækket af raseri

Her stoppede balladen dog ikke. For da politibetjentene ville køre manden hen på politistationen i Svendborg, gik han amok på bagsædet af bilen siddende ved siden af en betjent, der holdt fast i ham.
- Han var meget ustyrlig. Han spyttede og sparkede og brugte alle sine kræfter. Han forsøgte nærmest at vælte sæderne, forklarer vagthavende.

Pludselig stoppede manden sin aggressive adfærd, og betjentene frygtede, at han af bare raseri var ved at miste bevidstheden. Derfor kaldte de efter en ambulance, men ambulancelægen kunne dog konstatere, at manden intet fejlede, og derfor blev han bragt til detentionen på politigården.

Manden er nu sigtet for trusler og besiddelse af våben.