Truende sjællænder smadrer rude på diskotek: Køler af på stationen

En ung mand fra Sjælland smadrede en rude på et diskotek i Svendborg og truede forbipasserende natten til torsdag. Han køler nu af på stationen, fortæller vagtchefen.

Natten til torsdag klokken 2.46 fik Fyns Politi en melding om uorden ved diskoteket Crazy Daisy på Frederiksgade i Svendborg. 

Da politiet kommer frem til stedet, finder de hurtigt ud af, at det drejer sig om en ung mand på 21 år. 

- Han har først knust en rude i et af diskotekets vinduepartier, fortæller Anders Furbo Therkelsen, der er vagtchef ved Fyns Politi, og forsætter: 

- Han har ageret voldelige og aggressivt ude på gaden foran Crazy Daisy, hvor han har råbt til folk, at han ville tæske dem. 

Artiklen fortsætter under kortet..

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Selvom den unge mand har truet med vold og råbt skældsord til forbipasserende, så har han ikke udøvet vold mod nogle, slår vagtchefen fast. 

- Men han har også forsøgt at stille sig i vejen for bilerne, der ville passere. 

Køler af på stationen

Der er tale om en mand fra Helsingør på den nordlige del af Sjælland. Politiet ved endnu ikke, hvorfor den 21-årige var i Svendborg natten til torsdag, da han endnu ikke er i stand til at blive afhørt. 

- Lige nu sidder han fortsat her inde ved os, hvor han lige køler lidt af, fortæller Anders Furbo Therkelsen og oplyser, at den sjællandske unge mand var beruset, da politiet anholdte ham. 

Den 21-årige mand bliver i hvert fald sigtet for hærværk og overtrædelse af ordenens bekendtgørelse, men om der støder flere sigtelser til, ved politiet mere om efter afhøringen af manden. 

Oversigt

    Oversigt